Trubaci Mladenovac
#

Trubaci Mladenovac

"Trubaci Mladenovac orkestar Bojana Krstica iz Vladicinog Hana za sve vas koji zivite u Mladenovcu. Zivite u Mladenovcu, imate povoda za slavlje, svadbu, rodjendan, krstenje, zurku, veridbu, prosidbu, maturu, trebaju vam trubaci koji sviraju sve vrste muzike i znaju svaku pesmu koju zelite cuti, na pravom ste mestu, trubaci Mladenovac za vas sviraju gde god da se nalazite u Mladenovcu. U poslednjih deset godina trubaci Bojana Krstica nastupaju na najprestiznijim takmicenjima sirom Srbije i Evrope, uveseljavaju slusaoce i ljubitelje tradicionalnog zvuka srpske trube, dovode atmosferu do usijanja i osvajaju nagrade sa zeljom da slusaoci osete potpunu draz srpske trube. Vec dugi niz godina negujemo i sirimo zvuk trube, a svi vi koji zivite u Mladenovcu niste uskraceni za to zadovoljstvo. Trubaci Mladenovac - trubaci Bojana Krstica su tu da pruze uzitak istinskim ljubiteljima zvuka trube koji zive u Mladenovcu. Kvalitetom muzike nasli smo put do srca slusaoca. Slavlje je dovoljan razlog da kontaktirate trubace Mladenovaca. Dolazimo u Mladenovac na vas poziv. Tu smo da ispunimo svaku vasu muzicku zelju, na raspolaganju vam je raznovrsni repertoar pogodan za sve prilike." Pozovite orkestar Bojana Krstica i opravdacemo vase poverenje jer nas kvalitet dokazuju brojne nagrade i nastupi iza nas.

"Trubaci Mladenovac predvodi Bojan Krstic, orkestar je osnovan 1995g. kada je drustvo kupilo trube, napravilo orkestar i od osnivanja do danas redja samo uspehe i nagrade. Trubaci Mladenovac broje 11 clanova. Trubaci su visestruki dobitnici nagrada na takmicenjima i manifestacijama. Od 1995 do 2003 orkestar je bio u konkurenciji mladih orkestra. Najbolji orkestar - Guca, Vlasinsko leto 2017, 2003, 2000, 1999. Prva truba - Guca, Vlasinsko leto 2016, 2003, 2001, 1999."

Trubaci Mladenovac - nek Mladenovac zvuci kao Guca.

Orkestar Bojan Krstic je ucestvovao na raznim koncertima i festivalima po zemlji Srbiji i inostranstvu od kojih izdvajamo sledece: Siget Festival, Exit festival, koncerte po Austriji, Nemackoj, Svajcarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Grckoj, Holandiji itd. Orkestar BK iz Vladicinog Hana ucestvovao je i u pozoristu Schiffbau u Cirihu naravno kao trubacki orkestar. Clanovi orkestra ucestvovali su i kao glumci - projekta sa Nemackim reziserom (Frank Castrof) u prestavi Amerika. Na vas poziv dolazimo bez obzira da li je u pitanju Nemacka, Austrija, Svajcarska, Mladenovac il Novi Sad. Orkestar se moze pohvaliti i dokumentarnim filmovima: “dokumentarni film o kulturi roma, - Volia Films TV Amsterdam”, “dokumentarni film kako romi zive sa trubama - RTL 1 i RTL 2 Nemacka drzavna TV”, “dokumentarni film o romskom orkestru koji se priprema za takmicenje na saboru trubaca u Guci - Japanska drzavna TV”.

svadbe

Svadbe

vencanja

Vencanja

rodjendani

Rodjendani

krstenja

Krstenja

mature

Mature

slavlja

Slavlje je dovoljan razlog da nas pozovete

Trubaci Mladenovac - Kontaktirajte nas

#

Mladenovac, Srbija

#

bojankrstictrubac@gmail.com

Video

Ovako to zvuci sa nama! Poslusajte okestar Bojana Krstica